Capture your emotions: 001-IR5D9006
Vang je emoties, je liefde, je plezier, je passie, fotografeer ze en bewaar ze voor altijd!

Over Ivo:
Het vastleggen van die speciale momenten, zodat we ze weer kunnen herbeleven. Dat is wat ik, Ivo Rijniersce, bruidsfotograaf, 37 jaar, getrouwd en woonachtig in Menaldum (Friesland), heel graag doe. Al op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met fotografie. Binnen mijn familie wordt er veel gefotografeerd en werd vroeger de film zelfs thuis ontwikkeld. Ondanks dat het tegenwoordig een stuk makkelijker is geworden, blijft fotografie vakwerk!

Lang geleden begon ik met een analoge camera, maar bij het verschijnen van de eerste digitale camera’s, ben ik al snel overgestapt op een digitale compact camera. Na verloop van tijd liep ik tegen de beperkingen van mijn camera aan en wilde ik meer. Vandaar de overstap naar een digitale spiegelreflex camera. Als eerste een Canon EOS 10D, maar nu maak ik gebruik van de Canon EOS 1D en 5D. De lenzen die ik daarbij gebruik zijn allemaal uit de professionele lijn van Canon. Dit alles draagt bij aan de kwaliteit van de foto’s.

Bijzonder:
Het vertederende gezichtje van een baby, de gelukkige bruid en bruidegom of het sprekende gezicht van een grootouder. Niet alleen in een studio, maar vertrouwd in eigen huis, op een speciale locatie of heerlijk buiten in de natuur. Emoties en uitdrukkingen van zowel kinderen als volwassenen vastleggen, is die speciale uitdaging die ik graag aanga. Naast deze “rustige” tak van fotografie, ben ik ook groot liefhebber van autosport, in het bijzonder Rallysport en Formule 1. De actie, durf en snelheid maken deze sport tot een zeer boeiend onderwerp.

Contact:
Heb je vragen, opmerkingen of wil je mij inhuren voor een trouwreportage of fotoshoot? Neem gerust contact met mij op via een van de onderstaande gegevens.
qr_telefoon
Naam: Ivo Rijniersce
Woonplaats: Menaldum
Telefoon: 06-18843678
E-mail: ivorijn@yahoo.com
KvK-nummer: 55134874

Of gebruik de QR-code met behulp van je mobiele telefoon.