Vrijdag 11 april werd een hele mooie dag! De weersvoorspellingen zijn goed en de locatie voor deze fotoshoot nog beter! Vandaag gaan we namelijk de Bollenstreek van Den Helder in. Het bruidspaar, Arjan en Merel, hebben speciaal met een teler kunnen regelen dat de tulpen nog niet gerooid zijn. Een ideale plek voor een shoot dus.

Na een kort bezoek aan Arjan, rij ik alvast vooruit om zijn aankomst bij Merel vast te kunnen leggen.

Voor de eerste shoot gaan we de dijk op, die 50 meter achter hun huis ligt. Handig zo dichtbij. Dat dit een bruiloft in de Bollenstreek is, wordt meteen al duidelijk: het trouwboeket op de auto en ook het boeket in de fietsmand zijn gemaakt van tulpen. Na een zeer relaxte shoot op de dijk gaan we de bollenvelden in. Knallende kleuren en mooie Hollandse luchten!

Dat deze bruiloft anders dan anders is, wordt ook duidelijk tijdens de trouwceremonie. Niet de Ambtenaar van de Burgerlijke Stand neemt het woord maar een goede vriendin. Na een kort spel om te kijken of Arjan en Merel elkaar echt door en door kennen en een verplichte schoudermassage, is het dan toch echt tijd voor het officiële moment. Duidelijk ontroerd schuiven ze elkaar de ring om de vinger!

De volgende verrassing is geregeld door Marije, de zus van Arjan. Ze heeft voor een prachtig mooie bruidstaart gezorgd, waarin de dingen die zo speciaal voor Arjan en Merel zijn terugkomen: kippen, fietsen en de vuurtoren. Na het aansnijden van de taart zit de dag er voor mij op, maar ik heb begrepen dat het feest nog tot in de late uurtjes is door gegaan!Comments

Please use the box above to post your reaction on this blog.