Na de pre-wedding shoot van Frank en Shantusha 2 maanden geleden in het Amstel park, is het vandaag tijd voor hun Burgerlijk Huwelijk! De dag begint al vroeg in Rotterdam. Na een allerhartelijkste ontvangst, wachten we op de moeder en broer van Frank. Zij zullen hem helpen met het aankleden. Om ook de voorbereidingen van Shantusha te fotograferen, vertrek ik al iets eerder richting Amsterdam, waar twee lieve zussen helpen Shantusha om toveren tot een prachtige bruid.

Door de hevige regenval ontmoeten bruid en bruidegom elkaar bij de kamerdeur in plaats van de voordeur. Daarna vertrekt het hele gezelschap naar Almere voor de huwelijksvoltrekking in het stadhuis. Na een mooie ceremonie met persoonlijke details in de imposante raadszaal vertrekken we naar Landgoed de Kemphaan voor onze fotoshoot. Dat dit een speciale dag zou worden blijkt als we aan de fotoshoot beginnen; precies op het juiste moment komt het zonnetje er nog even door! Helaas moeten we door de regen toch iets eerder ophouden dan gepland.

Op de feestlocatie is het inmiddels gezellig druk en de feeststemming zit er al goed in. Frank en Shantusha worden, als kersvers en verliefd bruidspaar, door een haag van mensen welkom geheten. Met heerlijk eten, een prachtige bruidstaart, swingende muziek en dit geweldig enthousiaste stel, is het feest nog tot in de late uurtjes door gegaan.

Over 2 weken de Hindoestaanse Bruiloft!
Comments

One Response so far.

  1. […] Afgelopen weekend heb ik het burgerlijk huwelijk van Frank en Shantusha mogen vastleggen. Bij deze een kleine selectie van alle foto’s. Kijk voor de hele blog op: ivorijniersce.nl! […]