10 November: Vandaag gaan Ashvin (Totaalfotografie) en ik de hindoestaanse bruiloft van Rishan en Natasha vastleggen! Een bijzondere dag wordt het niet alleen voor hun, maar ook voor mij. Na de voorgaande Nederlandse huwelijken, wordt dit mijn eerste Hindoestaanse huwelijk.

Het begint voor mij bij Rishan thuis, waar ik meteen met de neus in de boter/tradities val. Onder continue dans en muziek en onder toeziend oog van zijn moeder, wordt Rishan op traditionele wijze aangekleed. Dit hele ritueel neemt ruim 2 uren in beslag! Als dit alles is voltooid vertrekken Ashvin en ik naar Sade Center in Zaandam, waar Natasha al aanwezig is. Voordat Rishan arriveert, hebben we alvast de mogelijkheid om rustig foto’s van Natasha te maken. Altijd leuk om de kleine details vast te leggen.

Zodra Rishan binnen komt begint de Hindoestaanse bruiloft, totaal 4,5 uur aan tradities, drukte en bijzondere handelingen, welke uiteindelijk eindigt in een schitterende openingsdans.

Wat was dit een bijzondere ervaring, die ik nog veel vaker hoop vast te kunnen leggen.

Comments

Please use the box above to post your reaction on this blog.