Over mij

Capture your emotions:
Vang je emoties, je liefde, je plezier, je passie, fotografeer ze en bewaar ze voor altijd!

Over Ivo:
Het vastleggen van die speciale momenten, zodat we ze weer kunnen herbeleven. Dat is wat ik, Ivo Rijniersce, geboren in 1978, getrouwd en woonachtig in Menaldum (Friesland), heel graag doe. Al op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met fotografie. Binnen mijn familie wordt er veel gefotografeerd en werd vroeger de film zelfs thuis ontwikkeld. Ondanks dat het tegenwoordig een stuk makkelijker is geworden, blijft fotografie vakwerk!

Lang geleden begon ik met een analoge camera, maar bij het verschijnen van de eerste digitale camera’s, ben ik al snel overgestapt op een digitale compact camera. Na verloop van tijd liep ik tegen de beperkingen van mijn camera aan en wilde ik meer. Vandaar de overstap naar een digitale spiegelreflex camera. Als eerste een Canon EOS 10D, maar nu maak ik gebruik van de Canon EOS R6 en 5D. De lenzen die ik daarbij gebruik zijn allemaal uit de professionele lijn van Canon.

Onderwerp:
Naast mijn werk in de IT, besteed ik veel van mijn vrije tijd aan fotografie. Portretten, reizen, natuur: dit zijn toch wel de hoofd thema’s die je op mijn website tegen zal komen.

Naast deze “rustige” tak van fotografie, ben ik ook groot liefhebber van autosport, in het bijzonder Rallysport en Formule 1. De actie, durf en snelheid maken deze sport tot een zeer boeiend onderwerp. Foto’s daarvan kan je vinden: http://www.rallyaddict.nl